Afspraak maken

Spreekuur huisarts

Elke werkdag houdt een van de huisartsen spreekuur.

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken, alleen op maandag ochtend is er een inloopspreekuur voor korte consulten.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw medische klachten en de duur van de afspraak. De assistente heeft (net als de huisarts) een medische beroepsgeheim en zal vertrouwelijk met uw informatie om gaan.

Spreekuur assistente/ POH-S/POH-GGZ/POH GGZ Jeugd:

Ook voor de spreekuren van al onze medewerkers in de praktijk moet u vooraf een afspraak maken.

Telefonisch spreekuur:

Voor eenvoudige en korte vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch terugbelspreekuur, iedere dag aan te vragen voor 11.00 uur. De huisarts belt u dan terug op het bij ons bekende telefoonnummer.

Ook uitslagen van aanvullend onderzoek kunnen vaak telefonisch besproken worden.

Afspraken met extra tijd:

Gemiddeld genomen duurt een afspraak 10 min. Heeft u meerdere klachten of vragen of meer tijd nodig? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek:

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Inloopspreekuur:

U kunt iedere maandag van 8.30-9.30 uur zonder afspraak terecht op het inloopspreekuur.

Dit spreekuur is voor korte, kleine problemen of klachten. Heeft u meer dingen tegelijk, maak dan een afspraak op het gewone spreekuur. U meldt zich bij binnenkomst bij de assistente en wordt op volgorde van aankomst geholpen. Houdt u rekening met enige wachttijd.

Contact

Spoednummer 023-5322699
 

Huisartsenpraktijk Kraaij & Ensink

Frankestraat 42
2011 HV Haarlem
Telefoon:
023-5322699
Fax:
023-5512928
Intercollegiaal overleg:
023-5321432
www.huisartsenkraaijensink.nl
Routebeschrijving >