Inschrijving nieuwe patiënt

Op dit moment hebben wij beperkt plek voor nieuwe patiënten zonder huisarts in Haarlem en woonachtig in ons zorggebied postcode 2011.

Heeft u al een huisarts in Haarlem en wilt u overstappen dan verzoeken wij u contact op te nemen met de praktijkassistente.

Patiënten met een andere postcode dicht bij de praktijk kunnen het beste informeren bij de assistente of het huisadres binnen ons werkgebied valt. (dit is vooral van belang voor de bereikbaarheid bij eventuele spoedvisites) 

Bent u recent in Haarlem komen wonen (postcode 2011) en heeft u nog geen huisarts dan kunt u zich via de website registreren dmv invullen van het inschrijfformulier.

U ontvangt een retourbericht als wij u kunnen accepteren als patiënt in onze praktijk.  Daarna is het belangrijk dat u zich direct afmeldt bij uw vorige huisarts. Ivm privacy richtlijnen kunt u  dit  alleen zelf doen.

Volgens de nieuwe wetgeving zijn wij verplicht uw ID te controleren en uw inschrijving wordt dan ook pas definitief nadat u met een geldig ID langs bent geweest op de praktijk en u het LSP formulier heeft ingevuld en ondertekend.

 

 

Contact

Spoednummer 023-5322699
 

Huisartsenpraktijk Kraaij & Ensink

Frankestraat 42
2011 HV Haarlem
Telefoon:
023-5322699
Fax:
023-5512928
Intercollegiaal overleg:
023-5321432
www.huisartsenkraaijensink.nl
Routebeschrijving >